Vertaal je auteursrechten naar minder belastingen (gratis!)

Maak kennis met de facturatiesoftware van Creative Shelter en haal echt alles uit je auteursrecht en krijg de vergoeding waar je recht op hebt. Simpel, snel en met nog duidelijkere afspraken naar je opdrachtgever toe.
Dit webinar wordt u gratis aangeboden door Creative Shelter en KTV naar aanleiding van de Taalconferentie van Gentvertaalt in juni 2019.

Laat jij ook duizenden euro’s aan belastingvoordeel liggen? De meeste creatieve freelancers betalen meer belastingen dan ze eigenlijk moeten. Vaak gaat het om duizenden euro’s per jaar. De hoofdreden: te weinig tijd, te veel administratieve rompslomp en te complexe berekeningen. Klinkt herkenbaar, denk je? Maak dan kennis met de facturatiesoftware van Creative Shelter, haal echt alles uit je auteursrecht en krijg de vergoeding waar je recht op hebt. Simpel, snel en met nog duidelijkere afspraken naar je opdrachtgever toe.

Er gaat heel wat de ronde over auteursrechten, wie hiervoor in aanmerking komt, en hoe je er precies een voordeel uit haalt. Het is jammer genoeg dermate ingewikkeld dat het voor freelance-vertalers soms erg moeilijk is om dit zelf in goede banen te leiden.

Creative Shelter biedt een totaaloplossing en zorgt ervoor dat de gehele procedure, van contract tot factuur, correct afgehandeld wordt. Dankzij deze weg worden ook opdrachtgevers niet belast met extra werk of verantwoordelijkheid: een struikelblok voor veel freelancers. Ook vertalers hebben het recht om hun auteursrechten te valoriseren, en Creative Shelter legt graag uit hoe dat op een eenvoudige manier kan.

Let op: deze toepassing is momenteel enkel mogelijk voor ondernemingen met een Belgisch ondernemingsnummer; dus een eenmanszaak en/of vennootschap met een Belgisch ondernemings- of btw-nummer.

Creative Shelter is een initiatief van Stan De Vocht. Stan heeft zowel de academische bagage als de praktijkervaring om van hem dé expert in intellectuele eigendom te maken. Zijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om de intellectuele eigendom die ze in handen hebben te valoriseren.

• Master in de Rechten – UGent
• ManaMa in Intellectuele Eigendom – HUB
• Manager IP & Technology Transfer @iMinds
• Innovation Manager @imec
• oprichter Creative Shelter (freelancers) & Innovation Shelter (ondernemers)
• en meer dan 10 jaar praktijkervaring in de sector intellectuele eigendomsrechten.

Creative Shelter op LinkedInInstagramFacebook.
Website: creativeshelter.be

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
1,50
Voorbereiding
 
Totaal
1,50

Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Webinar
Het webinar wordt gehouden op 16 september 2019 van 20:00-21:30 uur (time converter).

Inloggen
Uiterlijk 24 uur voor de start van het webinar ontvangt u een unieke link waarmee u kunt registreren en inloggen op het webinarplatform en het webinar kunt bijwonen. Webinars zijn interactieve presentaties (live), die ondersteund worden door een PowerPoint-presentatie op uw scherm.
Tijdens een livewebinar kunt u schriftelijk vragen stellen aan de spreker.

Opname
U ontvangt de opname van het webinar uiterlijk 24 uur nadat het livewebinar heeft plaatsgevonden. U kunt de opname gedurende 7 dagen afspelen via de map 'Opnames' in Mijn KTV. Tijdens de opnames kunt u géén vragen stellen aan de spreker.

Verplichte evaluatie
Voor de verstrekking van een KTV-certificaat én is het vereist dat u

1) elk livewebinar volledig volgt of binnen 7 dagen de opname volledig bekijkt; én
2) het evaluatieformulier invult. Het evaluatieformulier bevindt zich in Mijn KTV > Cursussen.

Wat heb ik nodig om een webinar(opname) te bekijken?
Om een webinar of opname te kunnen beluisteren/bekijken, heeft u slechts een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) of een headset nodig. 

Datum: 16 sep. 2019
  • PE 1.5
  • 20:00
  • 0,- (excl. BTW)
  • Online