Eigen website en SEO

Dit webinar richt zich op tolken en vertalers die een nieuwe website willen (laten) bouwen en biedt inzichten en tips op het gebied van SEO. De deelnemer krijgt uitleg over SEO-technieken, tips om de website te verbeteren en valkuilen te omzeilen.

Programma

Ben je tolk of vertaler en heb je nog geen website? Neem dan deel aan dit webinar, zodat je weet waar je op moet letten als je een nieuwe website wilt (laten) bouwen.

Als deelnemer krijg je een korte toelichting op het begrip SEO en wat dat in grote lijnen inhoudt. Niet iedereen hoeft een SEO-expert te zijn, maar kennis van enkele basisconcepten komt zeker van pas bij het bouwen van een nieuwe website.

De meeste websites voor kleine bedrijven en zzp’ers draaien op het CMS WordPress. Er wordt kort toegelicht wat een CMS is, wat WordPress is en hoe je dit systeem op de juiste manier gebruikt. Er wordt daarbij ook aandacht besteed aan veiligheid en beveiliging en wat je daar zelf actief aan kunt doen.

Nadat je dit webinar gevolgd hebt, weet je enkele SEO-valkuilen te omzeilen en waar je op moet letten bij het schrijven van content voor je website. Je weet waar je op moet letten bij het kiezen van hosting voor je website en hoe je zorgt dat je website zo goed mogelijk presteert op allerlei apparaten.

Bart Roelands heeft ruim 10 jaar ervaring als freelance webdesigner en is daarnaast werkzaam als vertaler Engels - Nederlands. Hij richt zich met zijn bedrijf BeeWebdesign met name op het ontwikkelen van WordPress-websites voor tolken en vertalers, waarbij hij hen begeleidt bij het kiezen van de domeinnaam tot en met de oplevering van de website.

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
2,00
Voorbereiding
 
Totaal
2,00

Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Webinar
Het webinar wordt gehouden op  14 september 2021 van 20:00-22:00 uur (time converter).

Inloggen
Uiterlijk 24 uur voor de start van het webinar ontvangt u een unieke link waarmee u kunt registreren en inloggen op het webinarplatform en het webinar kunt bijwonen. Webinars zijn interactieve presentaties (live), die ondersteund worden door een PowerPoint-presentatie op uw scherm.
Tijdens een livewebinar kunt u schriftelijk vragen stellen aan de spreker.

Opname
U ontvangt de opname van het webinar uiterlijk 24 uur nadat het livewebinar heeft plaatsgevonden. U kunt de opname gedurende 7 dagen afspelen via de map 'Opnames' in Mijn KTV. Tijdens de opnames kunt u géén vragen stellen aan de spreker.

Verplichte evaluatie
Voor de verstrekking van een KTV-certificaat én is het vereist dat u

1) elk livewebinar volledig volgt of binnen 7 dagen de opname volledig bekijkt; én
2) het evaluatieformulier invult. Het evaluatieformulier bevindt zich in Mijn KTV > Cursussen.

Wat heb ik nodig om een webinar(opname) te bekijken?
Om een webinar of opname te kunnen beluisteren/bekijken, heeft u slechts een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) of een headset nodig. 


LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor webinars.

'Zeer veel kennis is gedeeld, informatie van hoog niveau. Inhoudelijk zeker op orde, aantrekkelijke presentatie.'

'Ik heb nu zeker een beter beeld over hoe SEO werkt, de voordelen die dit geeft, de nadelen en het gebruik ervan.'

'Bart heeft veel kennis in house dus ik heb een goede indruk gekregen over hoe een website werkt en hoe SEO strategieën mij of anderen kunnen helpen.'

'Duidelijk uitgelegd, nuttige en zinvolle praktische informatie. De belangrijkste aspecten van je eigen website bouwen en onderhouden incl. de meest belangrijkste plug-ins zijn duidelijk en uitvoerig behandeld.'

seo
Datum: 14 sep. 2021
  • PE 2
  • van 20:00 tot 22:00
  • 70,- (excl. BTW)
  • Online