Ggz: organisatie, ziektebeelden en behandeling - begrippenlijsten tweede vreemde taal

Heeft u de online module Ggz: organisatie, ziektebeelden en behandeling geboekt en werkt u met twee vreemde talen en wilt u in beide talen de begrippenlijsten vertalen en inleveren?
Via deze pagina boekt u deze uitbreiding van de module.

NB: Het volgen van de volledige module is hierbij een vereiste, u kunt deze mogelijkheid niet als losse module boeken.

Programma

Bij alle lezingen uit de module 'Ggz:organisatie, ziektebeelden en behandeling' hoort een uitgebreide begrippenlijst (6 lijsten) in de Nederlandse taal (785 begrippen).

In de begrippenlijsten komen termen voor die gedurende de lezing voorkomen en die in de hand-outs te vinden zijn. De lijsten zijn niet uitputtend; u kunt zelf termen toevoegen indien gewenst. U kunt voor de zelf toegevoegde termen geen extra pe-punten registreren.

Indien u deze begrippen in een tweede vreemde taal wilt inleveren, boekt u dit via deze pagina.

Graag de 6 vertaalde begrippenlijsten in één keer uploaden via uw KTV-account bij de volledige module. Losse vertaallijsten worden niet gearchiveerd ten behoeve van pe-registratie. U heeft 6 maanden de tijd om de vertaalde begrippenlijsten te uploaden.

De mogelijkheid bestaat om (tegen betaling) revisie en feedback op de door u vertaalde begrippenlijsten te krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Vertaalopdracht

Bestuderen en vreemdtalige equivalenten zoeken van aangeleverde Nederlandstalige begrippenlijsten. De vertaalopdracht bestaat uit 6 lijsten, 785 begrippen. Graag de 6 vertaalde begrippenlijsten in één keer uploaden via uw KTV-account (alleen mogelijk bij de volledige module). Losse vertaallijsten worden niet gearchiveerd ten behoeve van pe-registratie. U heeft 6 maanden de tijd om de vertaalde begrippenlijsten te uploaden.

De mogelijkheid bestaat om (tegen betaling) revisie en feedback op de door u vertaalde begrippenlijsten te krijgen. Klik hier voor meer informatie.

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Linguïstische en tekstuele competentie, Vertaalcompetentie
Voorbereiding
 
Vertaalopdracht
3,00
Totaal
3,00

Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Strafrechtelijke kennis, procedures en jargon
In overleg
  • 100,- (excl. BTW)