Succesvol ondernemen als taalprofessional

Hoe bouw je een succesvol bedrijf op als taalprofessional? Goed kunnen tolken en vertalen is immers lang niet genoeg om succesvol te zijn.

Programma

Neem een kijkje in de keuken van Christy de Back. Leer van haar lessen die ze de afgelopen 20 jaar heeft geleerd.

Aan de hand van de metafoor van het zaadje en de bloeiende plant neemt zij jou mee op haar reis als ondernemer. Of je nu een beginnend tolk-vertaler bent of al veel ervaring hebt: dit is een webinar met veel wijze lessen en tips.
De sleutel tot succes zit ‘m bijvoorbeeld in rechtstreeks voor opdrachtgevers werken. En in: netwerken, netwerken, netwerken. Of de horeca-mentaliteit. Ken je die? Doe mee aan deze online training vol anekdotes en ervaringsverhalen.

We behandelen de 3 P’s én Cialdini's principle of reciprocity. Je gaat zelf aan de slag en wordt aan het denken gezet aan de hand van 3 scenario’s uit de dagelijkse praktijk van een ervaren taalprofessional. 

Christy's motto is: "Samen staan we sterker. Laten we onze kennis delen."


Deze training wordt gegeven in de vorm van een Zoom-meeting met maximaal 20 deelnemers. Het bijwonen van de livesessie is verplicht.

Christy de Back 

Enthousiast, gedreven en vakkundig werkt Christy de Back sinds 1999 als beëdigd tolk-vertaler Nederlands en Engels en als taaltrainer Engels. Ze is gespecialiseerd in het vertalen van informatieve, commerciële en wervende teksten over kunst & cultuur, onderwijs en voor het bedrijfsleven. Haar opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Teylers Museum, het NWO en Oxfam Novib.

Als taaltrainer geeft Christy cursussen Writing & Presenting in English aan de Erasmus Universiteit Rotterdam maar ook Business English bij bedrijven zoals Fox-IT cybersecurity in Delft. Tevens is ze werkzaam als simultaantolk Engels voor het notariaat in de regio Rotterdam, voor Museum Boijmans van Beuningen en bedrijven zoals Bol.com.

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
1,00
Voorbereiding
 
Totaal
1,00

Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Datum: 4 november 2021 |  Tijdstip: 20.00 – 21.00 uur   (time converter)

Maximum aantal deelnemers: 20


Inloggen
Uiterlijk 24 uur voor de start van de meeting ontvangt u een instructiebericht m.b.t. het registreren en inloggen voor de meeting zodat u deze kunt bijwonen. Meetings zijn interactieve presentaties (live), die ondersteund worden door een PowerPoint op uw scherm.
Tijdens een meeting kunt u vragen stellen aan de spreker en uw webcam delen met iedereen. U ziet ook de andere deelnemers en de spreker(s) in beeld.

Opname
Er wordt op verzoek van de trainer geen opname beschikbaar gesteld van deze meeting.

Voor de verstrekking van een certificaat c.q. toekenning van pe-punten is het vereist dat u
1) de meeting volledig live volgt; én
2) het evaluatieformulier invult. Het evaluatieformulier bevindt zich in Mijn KTV > Cursussen. 

Wat heb ik nodig om een meeting bij te wonen?
Om een meeting bij te wonen, heeft u slechts een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) of een headset nodig. Bij meetings is een webcam aanbevolen.

'Ik vond alle onderwerpen zinvol en vond ook de uitwisseling met andere deelnemers fijn.'

'Ik vond het heel nuttig. Christy kan goed overbrengen wat belangrijk is om een succesvol taalprofessional te zijn en ons helpen vast te stellen  welke aspecten van het vak voor onze individuele situatie beter passen (of niet).'

Datum: 4 nov. 2021
  • PE 1
  • van 20:00 tot 21:00
  • 45,- (excl. BTW)
  • Online