PDF’s verwerken met Power PDF (opname)

Kofax heeft het softwareprogramma Power PDF waarmee u documenten eenvoudig kunt converteren, bewerken, van notities voorzien, beveiligen en delen. En ook weer terug converteren. Uitermate handig dus voor vertalers die professioneel en snel willen werken!

Programma Power PDF

 • programma interface globaal
 • maken van PDF vanuit Word
 • maken van PDF via bestandsbeheer van Windows
 • bestaande PDF converteren naar Word
 • bewerken van de PDF binnen Power PDF
 • doorzoekbaar maken van PDF (OCR)
 • bookmarks uit Word converteren
 • Outlook: archiveren van e-mail mappen in 1 PDF bestand
 • maken van invulbare formulieren
 • zwartmaken en ondertekenen
 • passwordbeveiliging vanuit Word en Power PDF

In combinatie met Introductie tot spraakherkenning met Dragon creëert u een optimale verwerking van uw vertaalopdrachten!Via deze link kunt u een proefversie van Power PDF (voor 30 dagen) downloaden.
Rechts klikken op bestand en download kiezen. Bestand uitvoeren en instructies volgen.

Richard Ouwejan heeft vele jaren ervaring met het geven van trainingen en consultancy. Hij heeft een HBO+-vooropleiding in de luchtvaart, en werkte als piloot op grote vluchten. Deze kennis is misschien niet direct gerelateerd aan de ICT producten. , toch is hij terechtgekomen in de ICT. Richard duikt graag in het brede vlak van consultant en trainer. Vooral de uiteenlopende combinatie van het opleiden van professionals en particulieren is zijn passie. Kruisbestuiving op allerlei technische gebieden vindt tijdens dat werk plaats. De vraagstukken van professionals zijn anders dan die van particulieren. Bij particulieren focus je op het eenvoudig uitleggen van moeilijke onderwerpen. Zij zijn meestal niet opgeleid in de ICT, computers en netwerken. Door de uiteenlopende kennis en de ervaring in het eenvoudig uitleggen, kan Richard deze uitdaging uitstekend aan.

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Technische competentie
Contacturen
2,00
Voorbereiding
 
Totaal
2,00

Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Details van deze opname:

U ontvangt na aankoop van de opname instructies, en kunt gedurende 7 dagen de opname openen en afspelen.

Duur: 01:59 uur
Beschikbaarheid: 7 dagen na aankoop
Documentatie: Hand-out
Certificaat van deelname: ja, per e-mail

Om een opname te bekijken, heeft u een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) nodig. Bij opnames is het beeld van de spreker zichtbaar, alsook de presentatie. 


LET OP:
 de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor opnames en webinars.

"Ik vind het vooral handig om te weten hoe ik van een Word-bestand een PDF kan maken, en vice versa. Ook weet ik nu hoe ik een PDF doorzoekbaar kan maken, en de duidelijke stapsgewijze uitleg van de spreker heeft laten zien dat dit heel eenvoudig is. Ook het zwartmaken van stukken tekst, en het toevoegen van watermerken en stempels vind ik erg nuttig. Hierdoor kan ik stukken sneller, efficiënter en professioneler werken."

"Het meest interessant vond ik het converteren van PDF bestanden naar een word bestand. Daarnaast was het fijn om te zien hoe Power PDF werkt en wat je daarmee alles kunt (bvb. Invulformulieren maken)."

"Omdat ik regelmatig van klanten PDF-bestanden krijg om te vertalen, zou ik de tool PowerPDF kunnen gebruiken om het PDF bestand te bewerken en hierin gelijk te vertalen, zodat er niets aan de opmaak wijzigt. Omdat in de tool PowerPDF ook bijvoorbeeld het lettertype en de tekstvlakken bewaard blijven, zal hierin vertalen de beste resultaten opleveren."

Conversion
 • PE 2
 • 35,- (excl. BTW)
 • Online