Webinarserie 'Topics in Legal English'

Tijdens deze vierdelige webinarserie gaat mr. drs. A.A. Foster, beter bekend als Tony Foster, in op verschillende juridische onderwerpen, en op de terminologische moeilijkheden die bij het vertalen hiermee gepaard gaan.

Op deze pagina boekt u de vier webinars in één keer met korting.

Dit is een webinarserie van vier delen, waarin juridische kennis, achtergrondinformatie en terminologische kwesties afgewisseld worden. 


De webinars zijn zowel los te boeken als gezamenlijk. Door de vier webinars in één keer te boeken (als webinarserie) bespaart u 30 euro excl. btw. Deze korting is reeds verwerkt in de prijs van de serie.

In overleg met de docent wordt bepaald of voorbereiding nodig is; in dat geval wordt op voorhand relevant materiaal digitaal online vooraf beschikbaar gesteld via Mijn KTV

Tony Foster (1966, Brisbane (Australië) studeerde Engels en Rechtsgeleerdheid (afstudeerrichting Vergelijkend Privaatrecht) aan de Universiteit Leiden. Daar is hij sinds 1990 werkzaam als docent Engelse taalbeheersing, toegepaste taalkunde en (juridisch) vertalen. Daarnaast doceert hij vergelijkend strafrecht en juridisch vertalen in strafzaken aan de SIGV en cursussen en workshops aan tolken en vertalers, raadsheren en rechters, advocaten en officieren van justitie, kortom aan iedereen die net als hij bezeten is van juridisch vertalen of daarvoor in ieder geval aanleg heeft.

Contacturen

8

Competentie

vertaalcompetentie

Voorbereiding

1 (vertaalopdracht maken en inleveren)

Totaal te registreren pe-punten

9

 

 Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Data: 5, 12, 19 en 26 maart 2019  |  Tijdstip webinars: 20:00 - 22:00 uur 

Webinars
Webinars zijn interactieve presentaties (live), die meestal ondersteund worden door een PowerPoint op uw scherm. Tijdens een livewebinar kunt u schriftelijk vragen stellen aan de spreker.

Uiterlijk 24 uur voor de start van het eerste webinar ontvangt u een e-mailbericht waarin de registratielinks voor de webinars van de serie worden vermeld. U ontvangt dus per webinar een afzonderlijke inloglink.

Opname
U ontvangt uiterlijk 24 uur na elk livewebinar de opname en kunt deze gedurende 7 dagen afspelen vanuit Mijn KTV > Cursussen.
Tijdens de opnames kunt u géén vragen stellen aan de spreker.

Evaluatie en certificering
Voor de verstrekking van een certificaat c.q. toekenning van pe-punten is het vereist dat u
1) elk livewebinar volledig volgt óf achteraf de opname volledig bekijkt; én
2) het evaluatieformulier invult. Het evaluatieformulier bevindt zich in Mijn KTV > Cursussen. 

Tussentijds opslaan van uw evaluatie
U kunt het evaluatieformulier na ieder onderdeel van de serie bijwerken en tussentijds opslaan. Na het laatste webinar vinkt u onderin het formulier aan dat u klaar bent en het formulier wilt verzenden.

Wat heb ik nodig om een webinar(opname) te bekijken?
Om een webinar of opname te kunnen beluisteren/bekijken, heeft u slechts een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) of een headset nodig. 


LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor webinars.

"Tony Foster is echt een heel goede docent en een bron van juridische vertaalkennis."

"Een bevlogen spreker, die ik al eens 'in het echt' heb mogen beluisteren. Fijn!"

"Zeer interessant. Ik heb vaak met dit onderwerp te maken en de termen die zijn besproken leverden mij vaak hoofdbrekens op."

"Het was zeer interessant en onderhoudend."

230,00 (excl. 21% BTW)
Datum:
05-03-2019
Locatie:
online
Lestype:
Live webinar
Lestijd:
Avond