Webinarserie 'Topics in Legal English'

Tijdens deze vierdelige webinarserie gaat mr. drs. A.A. Foster, beter bekend als Tony Foster, in op verschillende juridische onderwerpen, en op de terminologische moeilijkheden die bij het vertalen hiermee gepaard gaan.

Op deze pagina boekt u de vier webinars in één keer met korting.

Dit is een webinarserie van vier delen, waarin juridische kennis, achtergrondinformatie en terminologische kwesties afgewisseld worden. 


De webinars zijn zowel los te boeken als gezamenlijk. Door de vier webinars in één keer te boeken (als webinarserie) bespaart u 30 euro excl. btw. Deze korting is reeds verwerkt in de prijs van de serie.

In overleg met de docent wordt bepaald of voorbereiding nodig is; in dat geval wordt op voorhand relevant materiaal digitaal online vooraf beschikbaar gesteld via Mijn KTV

Tony Foster (1966, Brisbane (Australië) studeerde Engels en Rechtsgeleerdheid (afstudeerrichting Vergelijkend Privaatrecht) aan de Universiteit Leiden. Daar is hij sinds 1990 werkzaam als docent Engelse taalbeheersing, toegepaste taalkunde en (juridisch) vertalen. Daarnaast doceert hij vergelijkend strafrecht en juridisch vertalen in strafzaken aan de SIGV en cursussen en workshops aan tolken en vertalers, raadsheren en rechters, advocaten en officieren van justitie, kortom aan iedereen die net als hij bezeten is van juridisch vertalen of daarvoor in ieder geval aanleg heeft.

Contacturen

8

Competentie

vertaalcompetentie

Voorbereiding

1 (vertaalopdracht maken en inleveren)

Totaal te registreren pe-punten

9

 

 Meer informatie over bijscholingspunten vindt u hier.

Tijdstip
De webinars wordt gehouden op 5, 12, 19 en 26 maart 2019 van 20:00 tot 22:00 uur (time converter).

Inloggen
Uiterlijk 24 uur voor de start van het webinar ontvangt u een unieke link waarmee u kunt registreren en inloggen op het webinarplatform en het webinar kunt bijwonen. Webinars zijn interactieve presentaties (live), die ondersteund worden door een PowerPoint-presentatie op uw scherm.
Tijdens een livewebinar kunt u schriftelijk vragen stellen aan de spreker.

Opname
U ontvangt de opname van het webinar uiterlijk 24 uur nadat het livewebinar heeft plaatsgevonden. U kunt de opname gedurende 7 dagen afspelen via de map 'Opnames' in Mijn KTV. Tijdens de opnames kunt u géén vragen stellen aan de spreker.

Let op! De Stg. RTGS kent geen nascholingspunten toe op grond van het bekijken van opnames.
Voor de Rbtv behoudt u uw recht op pe-punten mits u de hele opname bekijkt en het evaluatieformulier invult. 

Verplichte evaluatie
Voor de verstrekking van een KTV-certificaat is het vereist dat u

1) elk livewebinar volledig volgt of achteraf de opnames volledig bekijkt; én
2) het evaluatieformulier invult.

Het evaluatieformulier bevindt zich in Mijn KTV > Opnames > Webinarserie > Evaluatie invullen. Deze vult u ná het laatste webinar in.

Wat heb ik nodig om een webinar(opname) te bekijken?
Om een webinar of opname te kunnen beluisteren/bekijken, heeft u slechts een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) of een headset nodig. 

 

LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor webinars.

"Tony Foster is echt een heel goede docent en een bron van juridische vertaalkennis."

"Een bevlogen spreker, die ik al eens 'in het echt' heb mogen beluisteren. Fijn!"

"Zeer interessant. Ik heb vaak met dit onderwerp te maken en de termen die zijn besproken leverden mij vaak hoofdbrekens op."

"Het was zeer interessant en onderhoudend."

230,00 (excl. 21% BTW)
Datum:
05-03-2019
Locatie:
online
Lestype:
Live webinar
Lestijd:
Avond