KTV bestaat

10 jaar geleden alweer... 10 JAAR!

Toen waren we echt nog broekies, amateurs, beginners in bijscholing, maar gelukkig niet in het ondernemerschap en in de taalwereld. We lanceerden in de herfst van 2009 onze eerste website en maakten een vliegende start met een volgeboekte studiedag Chinees en een bomvolle ggz-studiedag. Het opbouwen van KTV is als vanzelf gegaan, maar wel dankzij een grote dosis innovatie, creativiteit en energie. En hoewel er vroeger minder concurrentie was en minder copy cats, floreert KTV nog steeds!

Sinds 2017 is KTV gevestigd in een eigen pand in Nijkerk, waar we bijna dagelijks tolken en vertalers ontvangen. Wij willen de komende 12 maanden onszelf en ú in het zonnetje zetten! Na 10 jaar willen wij dit jubileum met trots gaan vieren en starten vandaag met een zeer bijzondere aftrapactie (zie hieronder!).

In de loop van het jubileumjaar nodigt KTV vertalers, tolken, gebarentolken en schrijftolken afzonderlijk uit om naar een Open Dag te komen én hele trouwe klanten krijgen in januari een bijzonder cadeau.

Wij hebben genoten van de afgelopen 10 jaar en veel geleerd over en van klanten, teamleden, docenten, nieuwe technieken en bijzondere uitdagingen. Op alle vlakken zijn we groter en sterker geworden. En wij hopen dit komend jubileumjaar met jullie te delen.

Vriendelijke groet,

Marijke & Sandra