Over ons

KTV is een opleidingsinstituut gericht op professionals die beroepshalve werken met taal (de Nederlandse taal en/of een vreemde taal) én beschikken over kennis van een of meerdere specifieke vakgebieden. De meeste trainingen, webinars en workshops die KTV organiseert, zijn gericht op tolken en vertalers. Maar de ene tolk is de andere niet en de werkzaamheden van verschillende vertalers kunnen sterk uiteenlopen. KTV biedt daarom een gevarieerd aanbod waar allerlei soorten tolken en vertalers profijt van kunnen hebben. Of ze nu beëdigde (gerechts)tolk, gebarentolk, juridisch vertaler of webvertaler zijn. Daarnaast organiseert KTV regelmatig interessante webinars en trainingen voor andere professionele beroepsbeoefenaars – bijvoorbeeld geheugentrainingen, softwaretrainingen en socialmediatrainingen.

Het studieaanbod is in alle gevallen gericht op taal en communicatie. Altijd op academisch niveau, indien mogelijk. KTV verbindt taal en beroep met als doel hindernissen weg te nemen die taal bij de uitoefening van het beroep kan opwerpen. Want wanneer taal geen obstakel vormt voor het overbrengen van informatie, komt de inhoud van de informatie volledig tot zijn recht.

 • Sandra Versteeg-Maçorano Florindo

  Mede-eigenaar

  Sandra is een alleskunner; zowel organisatorisch als inhoudelijk pakt zij alles op. Ze wil zichzelf en KTV altijd ontwikkelen en verbeteren. Door haar nieuwsgierigheid en expertise weet zij steeds weer vernieuwend en verdiepend scholingsaanbod voor tolken en vertalers te creëren. 

 • Sylvia Jaspers

  Office Manager/ coördinator

  Bij Sylvia zit het coördineren in haar bloed. Dat moet ook wel, want zij is verantwoordelijk voor de informatievoorziening en planning van KTV Toetsing. Van het inplannen van de toetsen/trainingen, zorgen voor het juiste examenmateriaal tot aan de communicatie met de kandidaten, assessoren en relaties: Sylvia regelt het allemaal met het grootste gemak.

 • Saskia de Vries-Emond

  Allround communicatiemedewerker

  Saskia is gek op alles wat met taal en tekst te maken heeft. En taal en tekst zijn bij KTV overal: in de mailings, sociale media, op de webpagina’s en in de communicatie met klanten. Ze staat je graag en enthousiast te woord voor al jouw vragen over zowel KTV Kennisnet als KTV Toetsing via telefoon of e-mail.

 • Jolanda Boezewinkel-de Bruin

  Gastvrouw

  Ben je wel eens bij KTV geweest? Grote kans dat je Jolanda hebt ontmoet. Ze ontvangt alle klanten enthousiast en zorgt ervoor dat iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij haar is het pand altijd netjes en schoon. Ben je gespannen voor je toets? Jolanda biedt je graag een luisterend oor!


 • Linn den Toom

  Moderator

  Je kent Linn haar stem (of gezicht) vast wel. Zij is vaste moderator bij veel e-learning van KTV. Linn studeert pedagogiek aan de Haagse Hogeschool en zorgt dat alle webinars en meetings in de avonduren soepel en vlekkeloos verlopen.  • Marijke Roelofsen

  Mede-eigenaar

  Marijke bedenkt en zet processen in gang, kijkt vooruit en lost vooral heel veel op. Ze heeft een grote passie voor tolken en alles wat daarmee te maken heeft. Ze geeft trainingen over tolkethiek, tolkhouding en tolkvaardigheden en coacht en adviseert tolktoetskandidaten.

 • Marit Kramer

  Coördinator e-learning en trainingen

  Marit is talig sterk en heeft een talent voor het overzien van processen; dat komt haar bij haar werkzaamheden voor KTV goed van pas. Ze coördineert met veel plezier de online bijscholingen en cursussen op locatie in Nijkerk. Heb je een vraag over een bijscholingsactiviteit? Marit staat je graag te woord!

 • Olga Van de Veen-Prokopyeva

  Administratief medewerker

  Olga voelt zich helemaal thuis tussen de cijfers. Ze verwerkt alle financiële administratie van KTV, regelt de E-administratie en heeft daarbij ook de voorraadbeheer en catering onder haar hoede. Ze denkt met plezier met je mee bij vragen over betalingen of annuleringen en weet altijd tot een oplossing te komen.

 • Marga van Rijn

  Gastvrouw

  Marga ontvangt onze klanten altijd hartelijk en ontzorgt ook het team zoveel mogelijk. Ze zorgt ervoor dat mensen zich snel thuis voelen bij KTV. Daarnaast is zij een kei in schoonmaken en heeft duidelijk veel plezier in haar werk. 

 •