Gratis webinar

Webinar georganiseerd door KTV Kennisnet

 

"Psychosociale reacties op sociale onthouding"

Een gratis webinar voor tolken en vertalers (géén pe-punten)

 

Deze wereldwijde uitbraak van COVID-19 zorgt voor een unieke en ingrijpende periode die op vele fronten stress kan opleveren. Om verschillende redenen.

Er kunnen zorgen en stress ontstaan door het werk, door de thuissituatie of beide.

Velen van ons komen terecht in onbekende en onvoorspelbare situaties. Misschien moet je werk doen waar je niet (volledig) voor bent opgeleid of word je overvraagd door de situatie, zit je thuis te werken met beeldbellen of zijn de tolkopdrachten die geboekt stonden verdampt, met als resultaat geen inkomen?

Daar komt dan nog bij dat we sociale distantie moeten houden van elkaar, de mensen die anders zo dicht om je heen staan, zijn niet in je directe omgeving. Geen verjaardagfeestje voor je dochter met de hele familie, geen collegiale ‘pietpraat’ of het in verbinding zijn met elkaar. Zo zijn er nu allerlei situaties die een week of vier geleden niet voor mogelijk werden gehouden.

‘Sociale onthouding’ wat doet dat met je? Wat moet je doen, wat kan je doen? Het is spannend en misschien weet je niet goed wat je moet verwachten of doen. Het lijkt allemaal niet logisch en toch ook weer wel.

Daar gaan we het over hebben in dit gratis webinar. We onderzoeken de achtergronden van de veelvoorkomende stressreacties, hoe deze te herkennen en leren waarom we ze hebben.

En we gaan het hebben over wat je kan doen en wat jou mogelijk zou kunnen helpen.

Je bent van harte welkom op 8 april 2020, 12:00 uur

Hartelijke groet,

Cyril van Os

 

Link om aan te melden: https://zoom.us/webinar/register/WN_EORddAdtQJ6g-hdTKlbOOQ 

>> Maximaal 100 deelnemers <<
>> Er wordt geen certificaat // geen pe-punt toegekend <<