Corona & KTV

De KTV-trainingslocatie beschikt over zes zalen. Om anderhalve meter afstand van elkaar te kunnen houden, is de maximale groepsgrootte in de grootste zaal (52m2) momenteel 10 personen.

Vanwege de tweede golf van het coronavirus heeft ook KTV een aantal maatregelen aangescherpt. Bent u van plan naar onze locatie te komen? Neemt u hier alvast onze coronamaatregelen door. Blijf altijd thuis als u coronaklachten heeft. Twijfelt u of u naar uw afspraak kunt komen? Bekijk hier de beslisboom

Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens het verplaatsen door het pand een mondkapje te dragen. Houd u bovendien rekening met het feit dat de ramen van de lesruimtes opengezet worden. Trek iets warms aan!

 

Heeft u corona of moet u in quarantaine?

Mocht u onverhoopt in quarantaine moeten of zelf corona hebben, dan bent u uw inschrijfgeld niet kwijt. KTV zet het betaalde bedrag om in een tegoed, dat u later kunt inzetten bij een nieuwe boeking. Een screenshot van uw geplande testmoment of positieve testuitslag van uzelf of een huisgenoot (te verkrijgen via uw Digid) dient daarbij als medische verklaring te worden overlegd.

 

UPDATE 12 januari 2021  

KTV TOETSING

Op dinsdag 12 januari werden de maatregelen van 14 december verlengd tot 9 februari. Voor KTV Toetsing BV geldt een uitzondering op de regels voor binnenruimtes:

KTV Toetsing is een onderwijs-/trainingsinstelling die examens/tentamens/praktijklessen afneemt/verzorgt t.b.v. tolken en vertalers in opleiding. Dit betekent dat de intakes, tolktoetsen en de nodige voorbereidingstrainingen die gepubliceerd zijn op www.ktv-toetsing.nl wel doorgang vinden tijdens de lockdown.

KTV KENNISNET

De trainingen van KTV Kennisnet voor Taal en Vakopleidingen die op locatie ingepland stonden tot en met 9 februari worden verschoven naar een later tijdstip. Inschrijvingen worden meeverschoven naar de nieuwe datum. Cursisten worden hier z.s.m. over geïnformeerd. Bent u onverhoopt verhinderd om op de nieuwe datum deel te nemen, laat dit dan a.u.b. binnen 5 werkdagen aan ons weten.