Training op maat

Dragon softwaretraining incompany

Weet u zeker dat u definitief over wilt gaan op spraakherkenning en gaan er meerdere mensen op uw kantoor met Dragon aan het werk? Wellicht is het dan handiger de software op uw server te laten installeren en de trainer naar uw kantoor te laten komen om u op gang te helpen.

Interculturele competenties voor vreemdelingenadvocaten

In deze training verdiept u uw kennis en inzicht in cultuur, cultuurverschillen en -overeenkomsten en vergroot u uw interculturele competenties met als doel effectiever om te gaan met de diversiteit aan asielzoekers.

Workshop tariefberekenen

Als u eens grondig uw kosten wilt doorberekenen en wilt uitrekenen hoe deze kosten en de tijd die u spendeert aan alle niet factureerbare werkzaamheden 'verloren' gaan, kunt u een workshop op maat afspreken.

WordfastPro incompany

Wilt u Wordfast Pro gaan gebruiken? U kunt deze training op aanvraag boeken. U krijgt diverse functies en mogelijkheden van Wordfast Pro 3.1 aangeleerd. Doel: het optimaliseren van uw vertaalproductiviteit.

Intervisiebegeleiding op locatie

Wilt u zelf graag een intervisiewerkgroep opzetten en die door een professionele intervisiefacilitator laten begeleiden en organiseren? Dat kan. KTV biedt trajecten intercollegiale toetsing aan voor tolken. Dit kan op de door u gewenste locatie.

memoQ voor beginners (incompany)

Veel mensen denken dat een CAT tool iets is waarmee je een computer kunt laten vertalen. Maar dat is niet zo. Een CAT tool is slechts een verlenging van uw eigen geheugen. memoQ is zeer gebruiksvriendelijk en snel onder de knie te krijgen.