Laatste jubileumactie!

We hadden ons verheugd op een jaar vol festiviteiten! Open dagen, borrels, beurzen, acties en congressen... Maar alles liep anders.

Eind oktober 2019 begon het jubileumjaar van KTV met een feestelijk logo, een mooie actie en veel felicitaties. 10 jaar KTV! In januari begonnen echter de verhalen rond corona en sinds half maart is het hele KTV-team non-stop bezig met administratieve afhandelingen en beslissingen die we liever niet zouden nemen: externe grote zaal huren, plexiglas bestellen, mondkapjes adviseren, training ombouwen naar online, etc. etc. Er zit niets anders op: we moeten het over 10 jaar nog maar eens goed overdoen, en dan zonder corona! 

Om het jubileumjaar toch leuk af te sluiten en alle trouwe klanten - die het vast ook niet gemakkelijk hebben in deze tijd - nog een laatste tegemoetkoming te doen, kunt van 1 t/m 7 november de kortingscode 10JAARKTV in uw winkelwagentje invullen en 10% korting krijgen op uw inschrijving. Het voorjaarsprogramma is nog niet compleet, maar ook deze laatste maanden van 2020 zijn er nog een paar plekjes beschikbaar. 

De trainingen in Nijkerk gaan gewoon door. De ramen staan open, de groepen zijn kleiner, maar de bijscholingen zijn leerzaam en leuk als altijd. Welkom! 
 

Lees hier de kortingsvoorwaarden.