Benefietwebinar: Laat je stem horen!

 

UPDATE

Alle deelnemers bedankt voor de inschrijfgelden en donaties t.w.v. 1130 euro! KTV vult het bedrag aan tot 1500 euro en maakt dat over naar Stories that Move

Ook doneren? https://gofund.me/8f3e4e2d

 

---

Wat we horen in het gesproken woord, daar draait het om tijdens dit benefietwebinar. Leer hoe u uw verhaal effectief en aantrekkelijk overbrengt door het juiste gebruik van w stem én steun tegelijkertijd het goede doel!

Stemcoach en podcastmaker Maria Punch neemt de deelnemers in deze benefietlezing mee in de gelaagdheid van het gesproken woord. 'Op het moment dat we onze mond opendoen en beginnen te praten, laten we iets van onszelf zien, of liever gezegd hóren. Dat zit niet alleen in taal maar ook in toon. Soms zit in toon meer betekenis dan in de woorden zelf'. Maria Punch ziet de stem als een fascinerend communicatief instrument. Aan de hand van bekende en minder bekende sprekers navigeert zij deze avond met ons door de lagen van het gesproken woord.

De volledige opbrengst van dit benefietwebinar wordt dit jaar gedoneerd aan de crowdfundingsactie Stories that Move van de Anne Frank Stichting. U steunt hiermee onderwijs tegen racisme & discriminatie.

U kunt bij uw inschrijving één of meerdere opties voor extra donatie aanvinken. 

Ja, ik doe mee aan het benefietwebinar en help mee!