Vacature e-administratie

KTV heeft momenteel een leuke vacature!

KTV Kennisnet verzorgt bijscholingsactiviteiten voor tolken en vertalers. Er is wekelijks online veel te doen bij KTV en de presentie van de deelnemers aan online-activiteiten moet geregistreerd worden ten behoeve van de pe-certificering. Naast de livesessies op Zoom zijn er veel online lesmodules waarvoor hetzelfde geldt. De online lesmodules lopen het hele jaar door en daarvan moeten de videologboeken (heeft iemand echt alles bekeken of niet) gecheckt worden. Dus je hoeft je niet te vervelen!

Wat ga je doen?

Vanuit huis ga je wekelijks bekijken welke online-activiteiten er op de agenda en ga je Zoom-rapporten downloaden en de presentie afvinken van deelnemers. Als iemand de opname terugkijkt, check jij of dat naar behoren is gebeurd. Voor de online lesmodules geldt dat je ook wekelijks de presentielijsten bijwerkt en deelnemers informeert als een deadline nadert.

Wie ben jij?

Jij werkt secuur en efficiënt, bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. Daarnaast ben je handig met computers en leert snel nieuwe software aan. Je weet hoe Office 365 werkt en weet je weg daarin goed te vinden. Het is fijn als je affiniteit met de doelgroep hebt, maar dat is geen vereiste voor deze functie.

Het aanbod:

Als verantwoordelijke voor de e-administratie kom je terecht in een ondernemende, kleine organisatie. KTV kent een informele sfeer en er wordt in korte lijnen met elkaar gecommuniceerd. In jouw geval zal dit voornamelijk per telefoon of mail gebeuren, omdat je vanuit huis werkt.

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving

Interesse?

Je kunt jouw cv en motivatiebrief insturen via s.c.m.florindo@ktv-kennisnet.nl. De sluitingsdatum om te solliciteren is 11 december. Wij willen kort daarna de sollicitatiegesprekken inplannen.

De functie is per 1 januari 2024 beschikbaar en neemt ongeveer 5 uur per week in beslag. Ideaal als bijbaan voor een student!