De kracht van Instagram (opname)

Instagram is een krachtig kanaal om jouw brand levendig in beeld te brengen. Het platform wint snel aan populariteit onder meerdere leeftijdsgroepen. Dat zien ook bedrijven steeds vaker, die steeds vaker zichtbaar worden op dit mooie platform. 

Waar ligt nu precies de kracht van dit Instagram? Hoe kom je tot een Instagram strategie waarmee jouw doelgroep aantrekt, boeit en bindt? Volgers, hoe belangrijk zijn ze eigenlijk? En hoe krijg je ze? Hoe zit het nu precies met interactie en betrokkenheid op posts? Tijdens het Instagram webinar krijg je concrete handvatten voor jouw Instagram strategie en leer je visuele content creëren waar je jouw merk mee in de kijker zet.

Onderwerpen

 • Jouw doelstellingen en verhalen op Instagram 
 • Guide voor een ijzersterke fotofeed
 • Succesvolle Instagram-kanalen 
 • De perfecte Bio-tekst
 • Waardevolle volgers aantrekken, boeien en binden 
 • 'Format-denken'
 • Betrokkenheid van volgers vergroten
 • Contentplanning 

Leerdoelen 
- Je doelstellingen voor Instagram duidelijk krijgen;
- De  basisprincipes van storytelling op Instagram kennen;
- Met foto’s, video’s, stories en teksten volgers aan je kunnen binden;
- Weten wat je kunt doen om jouw account te laten groeien in bereik, volgers en resultaat binnen jouw online marketing strategie. 

 

Marieke Pijler is directeur van Brand Density en is als gespecialiseerd in het bouwen van ijzersterke merken middels online marketing en communicatie. Als marketing- en communicatiestrateeg traint zij de professionals uit de praktijk, reikend van zelfstandig ondernemers tot medewerkers van multinationals in hun vermogen om hun bedrijf online aantrekkelijk te positioneren, strategisch te vermarkten en laten communiceren. Marieke ziet iedere ondernemer en onderneming als een merk en helpt hen om middels online kanalen de zichtbaarheid te vergroten, de doelgroep te boeien en binden en nieuwe klanten aan te trekken.

Na dit webinar heb je concrete inzichten en plannen, zodat jij weet wat je moet doen om je doelen te behalen. Verwacht een webinar vol energie en insights in de dynamische wereld van social media. 

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
1,00
Voorbereiding
 
Totaal
1,00

Meer informatie over bijscholingspunten vind je hier.

Details van deze opname:

Je ontvangt na aankoop van de opname een link waarmee je gedurende 7 dagen de opname kunt openen en afspelen.

Duur: 1 uur
Beschikbaarheid: 7 dagen na aankoop
Documentatie: PowerPoint/handout in PDF
Aantal PE: 1
Certificaat van deelname: ja, per e-mail

Hoe werkt het?

Om een opname te bekijken, heb je een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) nodig. 
Bij opnames is het beeld van de spreker niet zichtbaar, alleen de presentatie. Je ontvangt deze presentatie ook per e-mail als hand-out, zodat je desgewenst aantekeningen kunt maken.


LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor opnames en webinars.

"Was echt een geweldig goed webinar! Heel interessant! En Marieke is een heel goede spreker die weet te prikkelen en stimuleren."

"Ik vond het een erg goede training. Praktische tips om echt een goed Instagram-feed te maken met een strategie en een doel. Daarnaast ook handige apps en sites die je daarvoor kunt gebruiken, bijvoorbeeld om goede Stories te maken of je berichten van tevoren in te plannen. Heel erg nuttig om Instagram goed in te kunnen zetten als marketingmiddel."

"Marieke vertelt in een vliegende vaart over de kracht van Instagram en hoe ook tolken en vertalers dit medium kunnen inzetten. Ze is duidelijk zeer deskundig en gaf veel waardevolle tips, zoals bv. gebruik van allerlei apps, gratis en betaald."

Instagram
Direct beschikbaar
 • PE 1
 • 35,- (excl. BTW)
 • Online