Je e-mail de baas! Slimmer en efficiënter omgaan met Gmail. (opname)

Via de digitale snelweg komt steeds meer informatie op ons af. Gevolg: een overvolle mailbox. Hoe ga je hier slim mee om en hoe kun je voorkomen dat het bijhouden van e-mail een dagtaak op zich wordt?
Tijdens dit interessante en waardevolle webinar krijg je meer inzicht in jouw eigen mailgedrag. Daarbij krijg je heel veel praktische tips en tools aangereikt om efficiënter en effectiever met elektronische post om te kunnen gaan en jouw e-mail voor altijd de baas te blijven!

Tijdens dit webinar krijg je veel tips en tools die je helpen om ‘de waan van de dag’ die zich via jouw inbox aan je opdringt het hoofd te bieden. Je leert hoe je op een overzichtelijke manier het werk kunt structuren. Dit helpt je bij het creëren van meer overzicht en controle, waardoor je gemakkelijker hoofd en bijzaken van elkaar kunt onderscheiden. Een slimme werkstructuur zorgt dat je jouw hoofd kunt gebruiken om te denken en niet meer om te onthouden. Het gevolg? Meer rust en minder stress én meer plezier in je werk én je leven!

Wat gaan we doen?
• Test: ben jij de e-mail de baas?
• Do’s en dont’s.
• Creëer een opgeruimde en overzichtelijke inbox.
• Aan de slag met veel handige en direct toepasbare tips in Gmail!
• Een persoonlijk actieplan waar je na het webinar mee aan de slag kunt.


Leerdoelen

De deelnemers leren:

  • Leer tijd besparen door effectiever en efficiënter te werken met e-mail.
  • Krijg inzicht in je eigen e-mailgedrag.
  • Creëer een opgeruimde en overzichtelijke inbox.
  • Ontvang veel handige tips en trucs in Gmail.
  • Ervaar meer rust, overzicht en controle en minder stress.

Let op: het webinar is niet geschikt  voor gebruikers van Window Live Mail of Microsoft Outlook; over Outlook wordt op 1 oktober een webinar gegeven.
 

Jennefer Boskeljon is een bedreven coach en trainer op het gebied van slim werken, time management en persoonlijke effectiviteit. Haar doel is om werkend Nederland niet alleen efficiënter, maar ook succesvoller én gelukkiger te maken. Het afgelopen decennium heeft zij honderden professionals in heel veel verschillende organisaties geholpen om slimmer te werken en betere resultaten te behalen. Jennefer is ervan overtuigd dat zij ook jou kan helpen om meer succes, flow, plezier en geluk te ervaren in je werk en je leven!

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie, Technische competentie
Contacturen
2,00
Voorbereiding
 
Totaal
2,00

Meer informatie over bijscholingspunten vind je hier.

Details van deze opname:

Je ontvangt na aankoop van de opname een link waarmee je gedurende 7 dagen de opname kunt openen en afspelen.

Duur: 1 uur en 57 minuten
Beschikbaarheid: 7 dagen na aankoop
Documentatie: PowerPoint, handout in PDF
Aantal PE: 2
Certificaat van deelname: ja, per e-mail

 

Hoe werkt het?

Om een opname te bekijken, heb je een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) nodig. 
Bij opnames is het beeld van de spreker niet zichtbaar, alleen de presentatie. Je ontvangt deze presentatie ook per e-mail als handout, zodat je desgewenst aantekeningen kunt maken.


LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor opnames en webinars.

"Het webinar geeft een overzicht van de verschillende functies van Gmail, en bij uitbreiding ook andere tools van Google (de takenlijst, Google Keep en de agenda). Vooraf en tussendoor worden ook heel wat tips gegeven om efficiënter om te gaan met (werk)tijd in het algemeen en om het de hersenen zo makkelijk mogelijk te maken. In het tweede deel van de webinar draait het echt om Gmail en het aanbrengen van structuur met labels, filters, categorieën e.d. en gaat het over hoe je je inbox echt kunt personaliseren."

"Ik heb ook veel gehad aan de tips rond timemanagement."

Direct beschikbaar
  • PE 2
  • 45,- (excl. BTW)
  • Online