Zichtbaar op LinkedIn

Tijdens dit webinar leer je om je LinkedInprofiel beter in te zetten zodat je makkelijker gevonden wordt en klanten je sneller zullen benaderen zodra ze op je profiel zijn. Je krijgt voorbeelden te zien van hoe andere tolken, vertalers en copywriters hun profiel doeltreffend hebben ingericht en ook voorbeelden wat je beter niet kunt doen. Aan het eind van de webinar heb je alle handvatten gekregen om zichtbaar te worden op LinkedIn.

In dit webinar leer je hoe je op LinkedIn zichtbaar kunt zijn en jezelf in de schijnwerpers kunt zetten zodat je makkelijker gevonden wordt, benaderbaar overkomt en uiteindelijk meer klanten trekt. Aan de hand van voorbeelden en theorie leer je hoe je je profiel strategisch in je marketing kunt inzetten en duidelijkheid kunt verschaffen aan je klanten zodat je werk krijgt dat bij je past. De nadruk ligt hierbij op het gebruik van het profiel zelf. Aan het einde zal er een bruggetje worden gemaakt naar het schrijven van posts op LinkedIn. Tijdens de uitleg krijg je handige tips waar je op moet letten aan de hand van voorbeelden van verschillende profielen en mijn eigen ervaringen de afgelopen 3 jaar. Aan het eind van de webinar ben je in staat om aan de slag te gaan met je eigen profiel zodat je jezelf zichtbaar kunt maken op LinkedIn.

Lesschema

Dit webinar duurt één uur.

Leerdoelen

Na het volgen van dit webinar kan de deelnemer:

 

 • de kopregel strategisch inzetten voor meer vindbaarheid;
 • de contactinformatie en locatie veilig delen op de manier die bij hem/haar past;
 • de banner en profielfoto zo inzetten dat het in één oogopslag duidelijk is wat hij/zij doet en wil;
 • de teksten op het profiel kort en krachtig inzetten om klanten te laten weten waar ze mee kunnen helpen en waarom ze bij jou aan het juiste adres zijn;
 • de professionaliteit ten toon stellen d.m.v. aanbevelingen, het vastzetten van berichten, certificaten etc.;
 • effectief reageren op bijdragen van anderen, en;
 • berichten bedenken om te delen op LinkedIn.

Relevantie

De training 'Zichtbaar op LinkedIn' helpt je makkelijker online vindbaar te zijn en vormt het begin van je langetermijnstrategie op LinkedIn. Hierdoor ben je beter te benaderen en ontwikkel je je persoonlijke merk, wat uiteindelijk tot meer klanten kan leiden.

Voertaal

Nederlands

Instapniveau

Voor iedereen die meer uit zijn of haar LinkedInprofiel wil halen en gevonden wil worden op LinkedIn.

In jouw KTV-account tref je een vragenlijst aan. De docente verzoekt je deze zo spoedig mogelijk na jouw aanmelding te uploaden via Mijn KTV > Cursussen. 

Bridget van de Grootevheen timmert al bijna 3 jaar aan de weg als vertaler Engels en heeft vanaf het begin LinkedIn ingezet om nieuwe klanten te werven. Ze werkt samen met verschillende marketeers en marketingbureau's waardoor ze een kijkje in de keuken krijgt van de marktingwereld en op dit gebied bij kan blijven. In dit webinar deelt ze haar ervaringen zodat je niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden en direct zichtbaarheid kan gaan creëren op LinkedIn!

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
1,00
Voorbereiding
 
Totaal
1,00

Meer informatie over bijscholingspunten vind je hier.

Inloggen
Je ontvangt ruim voor de start van het webinar een instructiebericht m.b.t. het registreren en inloggen voor het webinar zodat je dit kunt bijwonen. Bewaar dit bericht goed en/of registreer gelijk; je ontvangt dan namelijk 24 uur én 1 uur voor aanvang van het webinar een melding/herinnering vanuit Zoom.

Opname
Je ontvangt de opname van het webinar uiterlijk 24 uur nadat het livewebinar heeft plaatsgevonden. Je kunt de opname gedurende 7 dagen afspelen via de map 'Opnames' in Mijn KTV. Deelnemers die onverhoopt niet live kunnen deelnemen en na het beluisteren van de opname nog met vragen blijven zitten, kunnen deze via de mail stellen. Deze zullen naderhand door de docent beantwoord worden.

Verplichte evaluatie
Voor de verstrekking van een KTV-certificaat én puntentoekenning door de Stg. RTGS is het vereist dat je

1) het livewebinar volledig volgt of binnen 7 dagen de opname volledig bekijkt; én
2) het evaluatieformulier invult. Het evaluatieformulier bevindt zich in Mijn KTV > Cursussen.

Wat heb ik nodig om een webinar(opname) te bekijken?
Om een webinar of opname te kunnen beluisteren/bekijken, heb je slechts een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) of een headset nodig.  


LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor webinars.

Datum: 17 jun. 2024
 • PE 1
 • van 20:00 tot 21:00
 • 45,- (excl. BTW)
 • Onine