Je e-mail de baas! Slimmer en efficienter omgaan met Outlook. (opname)

Via de digitale snelweg komt steeds meer informatie op ons af. Gevolg: een overvolle mailbox. Hoe ga je hier slim mee om en hoe kun je voorkomen dat het bijhouden van e-mail een dagtaak op zich wordt?
Tijdens dit interessante en waardevolle webinar krijg je meer inzicht in jouw eigen mailgedrag. Daarbij krijg je heel veel praktische tips en tools aangereikt om efficiënter en effectiever met elektronische post om te kunnen gaan en jouw e-mail voor altijd de baas te blijven!

Tijdens dit webinar krijg je veel tips en tools die je helpen om ‘de waan van de dag’ die zich via jouw inbox aan je opdringt het hoofd te bieden. Je leert hoe je op een overzichtelijke manier het werk kunt structuren. Dit helpt je bij het creëren van meer overzicht en controle, waardoor je gemakkelijker hoofd en bijzaken van elkaar kunt onderscheiden. Een slimme werkstructuur zorgt dat je jouw hoofd kunt gebruiken om te denken en niet meer om te onthouden. Het gevolg? Meer rust en minder stress én meer plezier in je werk én je leven!

Wat gaan we doen?
• Test: ben jij de e-mail de baas?
• Do’s en dont’s.
• Creëer een opgeruimde en overzichtelijke inbox.
• Aan de slag met veel handige en direct toepasbare tips in Outlook!
• Een persoonlijk actieplan waar je na het webinar mee aan de slag kunt.


Leerdoelen

De deelnemers leren:

  • Leer tijd besparen door effectiever en efficiënter te werken met e-mail.
  • Krijg inzicht in je eigen e-mailgedrag.
  • Creëer een opgeruimde en overzichtelijke inbox.
  • Ontvang veel handige tips en trucs in Outlook.
  • Ervaar meer rust, overzicht en controle en minder stress.

Let op: het webinar is geschikt voor Microsoft Outlook 2010, 2013 en 2016. Het is niet geschikt voor gebruikers van Window Live Mail en Gmail.
 

Jennefer Boskeljon is een bedreven coach en trainer op het gebied van slim werken, time management en persoonlijke effectiviteit. Haar doel is om werkend Nederland niet alleen efficiënter, maar ook succesvoller én gelukkiger te maken. Het afgelopen decennium heeft zij honderden professionals in heel veel verschillende organisaties geholpen om slimmer te werken en betere resultaten te behalen. Jennefer is ervan overtuigd dat zij ook jou kan helpen om meer succes, flow, plezier en geluk te ervaren in je werk en je leven!

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
2,00
Voorbereiding
 
Totaal
2,00

Meer informatie over bijscholingspunten vind je hier.

Details van deze opname:

Je ontvangt na aankoop van de opname een link waarmee je gedurende 7 dagen de opname kunt openen en afspelen.

Duur: 1 uur en 50 minuten
Beschikbaarheid: 7 dagen na aankoop
Documentatie: PowerPoint, handout in PDF
Aantal PE: 2
Certificaat van deelname: ja, per e-mail

 

Hoe werkt het?

Om een opname te bekijken, heb je een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) nodig. 
Bij opnames is het beeld van de spreker niet zichtbaar, alleen de presentatie. Je ontvangt deze presentatie ook per e-mail als handout, zodat je desgewenst aantekeningen kunt maken.


LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor opnames en webinars.

"Ik heb geleerd om e-mailstroom te hanteren. Geen chaos in mijn mailbox: mappen maken en organiseren. Ook kan ik nu meer met mijn agenda."

"In ieder geval ga ik vanaf nu met de takenlijst in Outlook werken in plaats van losse briefjes met to-do-lijstjes. Daarmee kan ik mijn werk overzichtelijker plannen. Verder zal ik het aantal mappen terugbrengen en automatische regels instellen om zo de mail sneller af te kunnen handelen. Plannen is niet mijn sterkste kant maar dankzij deze workshop zal het plannen en overzicht houden van het werk veel makkelijker en efficiënter gaan."

Direct beschikbaar
  • PE 2
  • 45,- (excl. BTW)
  • Online