Timemanagement (opname)

Kern van de workshop is het creëren van meer overzicht, controle en rust. Tijdens de workshop krijg je veel praktische tips en trucs om jouw werkdag efficiënter te kunnen indelen en de dagelijkse werkstroom onder controle te krijgen en te houden. Daarnaast krijg je inzicht in jouw stoorzenders. Je leert minder reactief en meer proactief te denken en te handelen! Aan het eind van de workshop stelt elke deelnemer een actieplan op waar hij of zij direct zelf mee aan de slag kan.

Tijdens dit waardevolle webinar krijg je als deelnemers helder wat écht belangrijk voor je is. Je leert maximaal invloed uitoefenen op jezelf en jouw omgeving. Veel voorkomende stoorzenders en persoonlijke valkuilen worden in kaart gebracht. Daarnaast ontvang je veel waardevolle tips en trucs om slimmer te werken en jouw eigen werkplek en werkdag efficiënt te kunnen indelen. Ook leer je waar een prettige werkstructuur aan kan voldoen die optimale controle, overzicht en gemoedsrust verschaft. Het resultaat? Meer overzicht, minder stress en nóg meer werkplezier!

Leerdoelen:

  1. Je leert gemakkelijker keuzes maken op basis van de juiste prioriteiten.
  2. Je leert en planmatig werken om zo meer tijd te maken voor belangrijke zaken als kwalitatief klantcontact, acquisitie en de juiste administratieve handelingen.
  3. Je creëert een optimale werkstructuur die helpt om het overzicht te bewaren en het werk op een efficiënte manier uit te voeren.
  4. Je ontvangt tips om de meest voorkomende stoorzenders aan te pakken.
  5. Je ontwikkelt de juiste balans tussen werk en privé.
  6. Je maakt een belangrijke stap op weg naar betere resultaten en (nog) meer werkplezier!

Jennefer Boskeljon is een ervaren en succesvolle coach en trainer op het gebied van slim werken, timemanagement en persoonlijke effectiviteit. Haar doel is om werkend Nederland niet alleen efficiënter, maar ook succesvoller én gelukkiger te maken. Het afgelopen decennium heeft zij honderden professionals in heel veel verschillende organisaties geholpen om slimmer te werken en betere resultaten te behalen. Jennefer is ervan overtuigd dat zij ook u en uw organisatie kan helpen om meer succes, flow, plezier en geluk te ervaren in werk en leven!

Aan deze activiteit zijn de volgende punten en kenmerken toegewezen

 
Accreditatie
 
Competenties
Zakelijke competentie
Contacturen
2,00
Voorbereiding
 
Totaal
2,00

Meer informatie over bijscholingspunten vind je hier.

Details van deze opname:

Je ontvangt na aankoop van de opname een link waarmee je gedurende 7 dagen de opname kunt openen en afspelen.

Duur: 1 uur, 57 minuten
Beschikbaarheid: 7 dagen na aankoop
Documentatie: PowerPoint als hand-out in PDF
Aantal PE: 2
Certificaat van deelname: ja, per e-mail

Hoe werkt het?

Om een opname te bekijken, heb je een laptop/computer/tablet met een goede internetverbinding en geluid(sboxen) nodig. 
Bij opnames is het beeld van de spreker niet zichtbaar, alleen de presentatie. Je ontvangt deze presentatie ook per e-mail als handout, zodat je desgewenst aantekeningen kunt maken.
 

LET OP: de kortingsactie van 30 euro bij drie inschrijvingen, geldt niet voor opnames en webinars.

'De presentatie vond ik interessant en nuttig, had ik dit maar 10 jaar geleden geweten!'

'Handige tips en adviezen' 

‘Handige en bruikbare tips, humor, het lesmateriaal is goed verzorgd, de hand-outs die verstrekt zijn na het webinar waren geweldig.’

‘Interessant, duidelijk verhaal.’

‘De presentatie was nuttig leverde direct bruikbaar tips en relevante info gekregen die ik gelijk ging toepassen. De presentator was duidelijk en kon goed uitleggen.’

  • PE 2
  • 45,- (excl. BTW)
  • Online