KTV Kennisnet neemt trainingen van Wouter den Brave over

Na zes jaar van trainingen verzorgen voor tolken en vertalers, heeft Wouter den Brave eind 2023 besloten om te stoppen met deze activiteiten. Hij wenst zich te richten op andere beroepsgroepen en meer in relatie tot veiligheidsvraagstukken.

Gezien de jarenlange samenwerking en de goede verstandhouding met Sandra & Marijke ging hij met hen het gesprek aan over zijn wens om de trainingen, feitelijk zijn kindjes, over te dragen. KTV was enthousiast; Marijke en Sandra kennen immers de trainingen van Wouter, en vonden natuurlijk ook dat de trainingen moeten worden voortgezet, zodat tolken kunnen blijven profiteren van dit aanbod in de markt.

De trainingen die door KTV worden overgenomen zijn:

  • Tolk in gerechtszaken
  • Interceptie
  • Culturen in een rechercheonderzoek
  • Verhoortolk
  • Ethiek en kernwaarden

Daarnaast worden de opnames ‘Wet wapens en munitie’ en ‘Drugs en zeden’ door Wouter geüpdatete en opnieuw opgenomen t.b.v. van de online lesmodule Politie: werkgebieden, wetgeving en terminologie.

Binnenkort vind je deze trainingen op het programma van KTV. Een deel van de trainingen zal nog één keer door Wouter gegeven worden voor een optimale overdracht aan de nieuwe docenten.

KTV Kennisnet beoogt met de voortzetting van deze trainingen een nóg betere aansluiting te vinden bij de scholingsbehoeften van tolken en vertalers in Nederland.

 

Meld je ook aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van dit aanbod.